Испания посреща Норвегия в най-интересния мач тази вечер от групa “A на

...
Испания посреща Норвегия в най-интересния мач тази вечер от групa “A на
Коментари Харесай

Съставите на Испания и Норвегия, големи промени за “Ла Фурия“

Испания посреща Норвегия в най-интересния мач довечера от групa  “A ” на квалификациите за Евро 2024. Срещата ще се играе на стадион  “Ла Росаледа “ в Малага.

Новият ментор на  “Ла Фурия “ Луис де ла Фуенте залага на съвсем напълно освежен състав, като в съпоставяне със изгубения с дузпи мач с Мароко от Мондиала в Катар има цели седем промени. Специалистът няма да може да употребява контузените Педри и Жерар Морено.

Испания ще работи във групировка 4-2-3-1, като Кепа застава на вратата на Испания, като пред него ще работят Дани Карвахал, Начо, Аймерик Лапорт и Алехандро Балде. Като опорни полузащитници ще работят Родри и Микел Мерино, а в предни позиции ще играят Дани Олмо, Яго Аспас и младата звезда на Барселона Гави. На върха на офанзивата застава новият капитан на  “Ла Фурия “ Алваро Мората. От изброените футболисти като титуляри в злощастния мач с Мароко бяха единствено Лапорт, Родри, Гави и Олмо.

В отсъствието на огромната си звезда Ерлинг Холанд, офанзивата на Норвегия ще води играещият в испанския Реал Сосиедад Александър Сьорлот, подпомаган от играещите на Острова Сандер Берге и Мохамед Елиунуси..

ИСПАНИЯ : Кепа; Карвахал, Начо, Лапорт, Балде; Родри, Мерино; Олмо, Аспас, Гави; Мората

НОРВЕГИЯ : Ниланд; Педерсен, Страндберг, Йостигор, Мелинг; Йодегор, Берг, Аурснес; Берге, Сьорлот, Елиунуси

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР